View Single Post
Old 16-10-2006, 13:45   #96 (permalink)
phat_sua
Registered User

phat_sua's Avatar

thx dtancu , am citit tot threadu-ul dar nu facusem legatura asta, pana la urma cred k ma dau si eu tot la un s2000 de 32" , singura chestie care ma interesa la v2000 era wide gamut al, stiu si eu cum e cu marketingul si s-ar putea sa ai dreptate intr-un fel sunt fericit pt k imi place mai mult designul de la S decat cel de la V si poate dak gasesc de unde sa iau un avia ma bag si la calibrare.

dtancu cu magazinele nust cum e , pt k m-am enervat knd am vazut super ofertele lor in care erau modele deja "vechi" prefer sa iau de la sursa asta noua de am gasit-o , ca imi da un an garantie, el avea px deaia eram interesat de modelul ala.

singura problema care o am este imaginea soft pe care o reda LCD-ul , cred k tine de panoul ala anti glare
pe samsung-ul de il am eu nu am observat-o la xbox insa la tv sau la dvd-uri se vede

ps: cris tu poti sa faci adjustment la backlight la seria S ?
ps2: tocmai m-am uitat la lista de preturi , diferenta dintre S si V la 32" este de 250 euro. parca prefer sa imi iau V-ul , dar ce fac cu calibrarea

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote