|
Dap. Plasma suna bine dar din pacate are niste dezavantaje destul de importante din punctul meu de vedere (pentru altii s-ar putea sa fie avantaje):
- Retentia imaginii: nu e o problema daca nu te joci si nu folosesti PC-ul pe TV. Nu e cazul meu caci ma joc, deci sunt probleme, chiar daca pot fi evitate cu grija. Eu nu vreau sa-mi fac griji.
- Rezolutia (nu asa de mare problema dar totusi)
- Zgomot-ul (ventilator fata de zero zgomot la LCD)
- Sticla (eu am geamuri in camera si ma uit ziua la TV; chestiile astea creaza probleme mai ales fiindca plasma are luminozitatea putin mai scazuta ca lcd-ul iar reflexiile de pe sticla nu ajuta nici ele)
Daca nu ar fi chestiile de mai sus care sa se adune, mi-asi fi luat plasma si eu. Altfel diferenta de contrast nu mi se pare o chestie chiar asa de evidenta.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas Galerie Foto |