Dar nu am spus ca e high-end, am spus ca nu am avut pana acum high-end si ca cele enumerate erau din clasa aceea(low-middle). Toshiba era un Satelite PRO, dar nu era al meu, este al celui mai bun prieten al meu. Si am lucrat pe el pentru firma vreo 3 luni. Il are de 2 ani, si chiar nu imi place cum s-a degradat. Poate nu a avut grija el, dar m-as mira pentru ca il cunosc destul de bine. Nu mai stiu sigur modelul dar este un centrino 1,6 ghz, 40 gb, 512 ddram, placa video integrata intel, 15". Nu denegrez toshiba, doar am spus ce am vazut, stiu ca sunt destul de tari in laptopuri.
Cat despre laptopul meu, este facut pentru piata din Italia, probabil de aceea nu gasesti mult pe net. Cauta despre ASUS A6jc care sa aiba procesorul Intel Core Duo T2400 pentru ca sunt one and the same
Am testat ieri, ma tine bateria 3 ore si 10 minute pe high performance, si 4 ore 50 minute pe "quite office", si ar mai avea o setare in care ajunge procesorul la 250 Mhz dar nu mai merg nici filmele
Sa stii ca si eu m-am indoit un pic de asusuri, pana am aflat ca ei fabrica Ibookurile

Sa nu mai zicem de placi de baza si alte chestii de pe piata desktopurilor care sunt destul de performante. Il am, acum de o luna, si nu am probleme de niciun fel. Si sunt super multumit. Pretul lui in magazin la noi, sau al unuia care ar fi echivalent pentru ca ti-am spus este pentru piata italiana, este de 50 mil, care il consider de middle-class, mai sunt cele de la 70-80 mil care pot fi considera high-end.