multumesc de clarificare ..asteptam un rasp de la cineva care a mai avut sau cunoaste mem f bine (daca rasp ar fi venit de la mine poate nu ar fi fost crezut ) ...la pret nu cred ca umblu ..motivul ..pe forum se cer 3-3,5 mil ptr memorii no name lat 2,5 ,4,4,8 ...momentan e situatia care a fost si la sdr sunt f multi care isi vand memoriile de firma pe preturi de nik ,motivul trecerea la ddr2 ,memorii care se dadeau acum cateva luni in 9 mil se dau in 5 ....in conditiile in care pe piata pretul lor s-a SCUMPIT ......practic asta o sa se schimbe destul de curand (a se uita la sdr,,daia am dat si ex asta)......practic nu ma grabesc delok ,mem stau pe calcul meu si nu am nici o problema ....daca gasesc sa le dau la schimb cu unele mai slabe + dif convenabila ok ,daca nu stau f bine la mine in sistem

...........PS eu ofer doar o alternativa celor care nu vor sa dea 5 mil pe niste geiluri in magazin si vor in aceeasi bani memorii mai bune ...celor care cumpara sa vanda cu profit

ca se practica pe aici destul .................................................................