View Single Post
Old 07-11-2006, 09:59   #21 (permalink)
SteakHunter
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by wirespot View Post
Dacă-ţi zic eu sigur că sînt fakes mă crezi? Se poate să aibă o calitate decentă dar asta nu le face originale.

Şi oricum, ai putea să faci singur nişte calcule. Alea originale nu ajung la noi în mod normal, uneori nici măcar prin reprezentanţele oficiale, care aduc în general chestii de mîna "a doua". Dar chiar dacă admitem că le-ar lua en gros la 15 euro bucata de acolo, după achiziţie, transport, vamă plus alte cheltuieli nu ar mai costa nicidecum 30-50 RON bucata. De la 80-100 în sus ar fi credibil, dar evident că atunci nu s-ar mai vinde şi n-ar mai avea nici un haz pentru nemîncaţii de noi.
Da, in Intersport nici jumate din perechile de incaltaminte nu sunt originale, din pacate. Adidas din Romana isi permite sa vanda produse de 3 ani la peste 3 milioane, toate, si nici la aia nu sunt toate originale, etc.

Mai fa tu calcule d-astea, daca vrei, dar iti spun ca gresesti. . Cunosc pe cineva care imi povestea cum se arunca in .de produsele Diesel dupa 2 sezoane(primul sezon le vand in magazin, la discount, daca ii intrebi) in saci mari, si asteapta aia in fata usii sa vina camioanele sa le ia. Pretu e ceva gen 50 de euro pe sac, refa calculele ... Se adauga la credibilitate faptul ca multe sunt rupte...

Si cum, do pray tell, ar face cineva haine de calitate decenta la pret ~< Europa & co? Iti dai seama ca ar rupe piata cu bluze la fel de ok ca aia presupusa "Colin's", sa le vanda si la 500k? Nici macar n-are vreun insemn, sa zici "uite cum au scos marca la inaintare, sigur sunt fake-uri). Si, pana la urma, da-o naibii de marca E calitate decenta sau nu?

FFS, nu sunt angajat la ei, nu-i apar, dar de ce sa fii circumspect in halul asta?

Last edited by SteakHunter; 07-11-2006 at 10:31..

SteakHunter is offline    Reply With Quote