View Single Post
Old 07-11-2006, 10:35   #26 (permalink)
Zarzavat

Zarzavat's Avatar

eu am fost o singura data, in mini prix-ul de la romana, despre care auzisem lucruri bune. o mizerie in opinia mea. toate hainele (cel putin cele care mi-au atras atentia) aveau defecte si/sau urme de uzura evidenta. in plus in magazin, era acel miros de haine vechi, de second hand... mai bine imi cumpar chinezarii noi, decat second hand-uri cu defecte "da' dă firmă frate" din mini prix... depinde cat de snob esti totusi cunosc persoane cu posibilitati financiare reduse care preferau sa-si cumpere adidasi NIKE second hand, aproape rupti, doar ca sa "moare dujmanii ca are adidasi dă firmă". sau persoane care isi cumpara un model f scump de telefon mobil, second hand, la care bateria tine 2 ore, doar ca sa se rupa in figuri iar imbecilul moare de foame ca are salariul 5 000 000/luna.

intamplare reala: varul unui amic (din provincie) a venit in bucuresti sa-si cumpere haine. la kenvelo vede o geaca de iarna (la reducere, ca era primavara), ii place la nebunie, apoi intreaba cat costa. i se spune 800 000 lei. la care replica provincialului este: "daca era 1 500 000 lei o cumparam". si nu a cumparat respectiva geaca. o tara de manelisti figuranti...

Zarzavat is offline    Reply With Quote