07-11-2006, 11:38
|
#31 (permalink)
|
Registered User
Originally Posted by Marele Preot Trecand peste crizele mele de agresivitate matinala (acum ca mi-am baut cafeaua), SteakHunter are/poate avea partial dreptate. In toate reprezentantele/magazinele de echipament sportiv/etc. exista mereu sanse sa-ti iei teapa la modul urmator: Te uiti pe raft si vezi produsul original. Il verifici, cauti semnele care dovedesc autenticitatea, culori, textura, material, etc. In momentul in care ceri sa probezi produsul, vanzatorul iti aduce din spate un fake bine realizat, care este greu de deosebit de original (caz practic: Air Max 360). Insa astea sunt combinatii facute de vanzatori pe barba lor, nu de catre magazin. S-a intamplat peste tot. La InterSport nu am vazut niciodata sa se intample asa ceva, iar ce mi-am luat eu de la ei a fost mereu OK. Si am luat de vreo 30 mil.
On topic, in nenumaratele vizite la miniPrix, am reusit sa-mi iau doar o pereche de blugi Billabong, la minunatul pret de 25 RON. Defectul nu l-am gasit nici pana azi, s-au comportat admirabil in 2 ani de cand ii am, am certitudinea ca sunt originali. So, miniPrix is a question of luck. | billabong rulesss :> 25 ron o pereche de blugi mi se pare chiar mocca |
|
| |