View Single Post
Old 08-11-2006, 22:56   #42 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Eu doar am pus o intrebare, desi mai isterica. Nu te-am facut prost, nu am insinuat nimic (hai, poate some worn underwear, totusi?), te-am intrebat de ce e aia ordinea.
In plus, desi cred ca am inteles ce vrei sa zici, din balmajeala initiala, cele 12 clase (absolvite, sper), nu ti-au format o gandire suficient de abstracta sa intelegi notiunea de ordine. E descrescator, crescator dpdv al preferintei topul ala? Second-hand e cel mai prost sau cel mai putin prost?

Ooo, stai, mi-am adus aminte... pai eu vorbesc cu un frizer aici (păr-stilist, scuze). Nevermind, n-are sens

Salariu' minim pe economie, in Romania, da' am o imagine de intretinut, dom'le. Cu Nike in rate

Da, 8black, asa e, rupte sunt o gramada. Purtate, nu cred. Da, cu putina rabdare gasesti chestii misto. Totusi, incearca-l pe ala din Baneasa, nu prea se compara ca oferta si tratament aplicat clientilor cu asta din Romana.
Imi place cum gandesti, cu siguranta stiu, daca te chinui inca putin o sa scoti ceva si mai interesant despre mine. E bine totusi ca tu stii cate ceva despre mine insa eu nu stiu cine esti. Byeeeeee

PS: Uita-te in poza ce poti sa faci cu un salariu minim pe economie. Din respect pt tine si ceilalti useri nu o sa-ti spun si ce marci sunt. Parerea mea despre threadul asta, daca te duci in Mini Prix, Europa, etc nu trebuie sa ai pretentii la haine, pur si simplu te uiti la pret si gata.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic_011.jpg
Views:	397
Size:	41.8 KB
ID:	154077  

Last edited by Misa; 08-11-2006 at 23:12..

Reply With Quote