View Single Post
Old 08-11-2006, 23:34   #44 (permalink)
BlackLord
Snowboard Dude

BlackLord's Avatar

Frate ce de fitzosi p'aici ma doare capu!... Mai vorbesc si fara sa stie care-i faza

MiniPrix = haine luate en-gros (baloti) din afara din saleuri, lichidari de stoc, lichidari colectii.. etc
De ce nu au unele etichete?! Pentru ca acele branduri au reprezentanta legala in Romania si MONOPOL pe comercializarea acelui brand....Deci rupi eticheta si cu asta basta .. ca raman capsele pe jeansi Kenvelo sau whatever si broderia asta e..

Din mormane de toale se gasesc destule ok si care face nazuri p'aici cu SH si alte balarii sa ne lase frate cu fitzele si sa se duca el la Paris sa-si ia tzoale din colectia inca neaparuta a lu nush care mare designer poponar bla bla bla...

Decat sa ma imbrac din BIG cu tzoale D&G ,Armani and other shit facute in orezarie sau PelePele si G-Unit cu miros de papuci chinezesti + sa ma mai dau si miez (oricum nu te mai crede nici dracu ca ai tzoale originale) prefer MiniPrix cu mare incredere! Cred ca am mai spus-o pe alt topic dar la MiniPrix OTOPENI am gasit bluze RietveldUSA din sezonul "curent" (n.r. anul trecut 2005) cu 360.000 ..pe site fiind 55$. Sau BodyGlove.. alte chestii faine de nu gasesti prin ro.

(Da ma asa e sunt fake...cum spuneti voi...)

Si inca ceva. Daca iti cumperi ceva (nu numai haine) dintr-un mega-seller de genul MiniPrix nu inseamna ca esti sarac sau demodat... ci doar ca esti destul de destept sa nu dai o carca de bani pe aceleasi bucati de material vandute insa de dupa un geam termopan si un neon colorat din mana unei fatuci cu fusta pan' la cur si unghii false... ca si zambetul.

Thk.U!

BlackLord is offline    Reply With Quote