Chiar pentru oameni needucati, dar simpli si onesti, totusi, "arata bine" nu e ceva abstract, e relativ evident, simplu, si nu merita gandire suplimentara... pentru cei needucati si care nu indeplinesc conditiile astea, insa... Nah, te preocupa lucrurile la care te duce mintea. Looks sunt cel mai la indemana lucru cu putinta
Sincer, la niste amarate tricouri monocolore, ar trebui sa fiu tampit sa le iau de la reprezentanta la pret cvadruplu. Indiferent de bani. Si, daca tu ai inteles ca de la miniprix cumpara lumea pentru ca se gasesc marci cvasicunoscute, pe care le pot ulterior afisa in public, inseamna ca te ridici in totalitate la aprecierile mele, din pacate... Ma intereseaza sa obtin un spor de calitate, cu efort minim. Nu din ce "colectie" e. In momentul in care n-o sa mai existe un anumit tip de haine care-mi place la calitate decenta pe piata, o sa pun mana sa-mi tricotez ceva, nu o sa iau lucruri doar pentru o eticheta.
Bineinteles, varianta "paine cu parizer" sta in picioare, pentru ca acolo ai cam un an de "salariu minim pe economie" in adidasi. Asta daca i-ai luat de pe eastbay. Daca nu, ce o sa zici de un tip pe care-l stiu cu o colectie de cel putin 2 ori mai vasta, luata de acolo? A cumparat ce nu si-a permis, real men buy from Elmec, etc.

Sa zicem ca nu e, totusi, cazul, dar tot par-stilist esti, dpdv al conceptiilor. Iti pasa de "moda", data de casele mari, cand in general, nobody smart enough gives a rat's ass, atata timp cat chestia sta decent pe ei? Gandire de consumer cu 8 clase ai, imi pare rau sa zic.
Vrei sa-ti spun de persoane cu cate 2 BMW-uri pe cap de membru al familiei (noi, nu "ursuleti" cu carburator de dacie), care se imbraca in blugi simpli, tricouri simple de bumbac, bluze simple, monocolore la modul aproape religios, fara cel mai mic respect pentru marca, cu conditia ca hainele sa fie comode, cu o scarba pentru "moda" ? Aia can't afford? Nu, aia sunt cu adevarat inteligenti, si-si dau seama ca, cu 2-3 exceptii (tehnologiile de cushioning din adidasii gen Nike, Adidas, Saucony, New Balance), ala care urmeaza asemenea indicatii pretioase e un om... sa zicem trist. O sa zici de masini... e ca la adidasi, alea intr-adevar ofera ceva in plus, motorul anului de 3-4 ori consecutiv, alea alea. Oricum, acei oameni dau pe haine cat pe un plin de benzina, lunar. O faramita, fata de cat cheltuiesc in total. Pentru ca exista lucruri de care nici nu merita sa te preocupi, in mare parte, si printre alea se numara si "moda" oficiala

. E atat de greu sa porti doar ce e confortabil si ce nu urla cu un prost gust fantastic (pentru oamenii relativ educati, sau macar cu gandire decenta (nu eu, sunt cativa oameni cu inteligenta dovedita, pe care ii respect), ca pentru cei care fac un tel din asta, "e din colectia de anu' asta, frateee") "fsck me, i'm famous", jignind prin opulenta? Presupun ca da, sau, poate, pentru unii, a face contrariul reprezinta chiar un surogat de viata. Trist... pentru ei.
In orice caz, nu merita un tricou de bumbac adidas de 2 ori mai multi bani decat unul kenvelo dintr-o serie reusita, pentru ca la fel stau pe tine, sunt din acelasi material, rezista la fel de bine. Daca cumperi tricouri simple, nu te intereseaza succesele firmei la adidasi sau imbracaminte sportiva ultraspecializata, nu?
Apogeul fitzelor sunt cizmele Prada, Paciotti... piele + cauciuc disponibile oriunde, la preturi decente, totul vandut la 4-500 de euro, mai ales in .ro

m-am interesat cat ar fi manopera la un pantofar bun, cu ce material ii pun la dispozitie. Nu zic pretul, pentru ca probabil ai asemenea chestii, si faci vreun infarct, ceva

. Da' sunt din colectia de anul asta? Sunt, ce falusul calului!
Daca am vorbit prea mult de tricouri, e pentru ca asta-mi vine la indemana. Se poate extinde chestia la blugi si la ce vreti voi. De fapt, Levi's simpli sunt 30 USD in exterior, aia nu i-as lua de la miniprix&co daca ar fi preturile normale, pentru ca la pantaloni e prea mare bataia de cap cu dimensiunile... La blugi chiar trebuie sa fii intr-o dunga sa vorbesti de moda, in afara cazului cand vrei sa iti demonstrezi pentru preferinta pentru un anume gen muzical...
Prin urmare, as modifica semnatura aia: Don't buy from stores recommended by your neighbourhood hair stylist.
Posteaza, totusi, ca o replica, marcile si modelele. Vad Adidas, Puma, o marca italieneasca de fitze ca alea de care am zis mai sus (da, stiu ca Puma e ... din "Cizma"), parca si un Reebok... ar fi chiar interesant
Am scris cam mult, mi-am pierdut cumpatul, probabil si coerenta pe alocuri; ignorati tot ce am scris, daca nu va convine. I hereby swear ca nu mai vorbesc cu frizeri, si e deja a doua promisiune solemna pe ziua de azi, al doilea derapaj cu spume... Cum am zis mai sus, unele chestii chiar nu merita...

. Scuze pentru lungimea mesajului, eu de fapt nu "give a shit", ca "to give a shit" nu e la moda, nu, Misa?

. Do I really give a shit?