View Single Post
Old 09-11-2006, 09:04   #11 (permalink)
Sir Alex Ice
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Si ce facea ea pe scena nu e efort fizic? Sa canti nu e efort fizic? Incearca tu sa citesti, nu sa canti, cu voce tare o pagina de revista sau de carte sa vezi dupa aia cat de fresh esti.
Sunt destul de sigur ca la tara oamenii isi pun copii sa munceasca la camp inca dinainte sa mearga la scoala. Dar nu am vazut sau auzit de nici o sesizare de genul asta.
Si probabil ca mai sunt multe alte ocazii cand organizatiilea astea ar fi trebuit sa apara in scena.
Dar in domeniul asta e o liniste suspecta.
Poate ca este legal, dar eu nu cred ca ar trebui sa fie. Cred ca asa ceva ar trebui interzis.
Tocmai pentru ca este foarte greu si bine reglementat exista foarte putine seriale cu actori cu target copiii de 10 ani. In afara de Lassie si Flipper nu stiu nici unul. Iar alea aveau 2-3 copii, restul adulti. Copii erau cu replici de genul "Cred ca vrea sa ne spuna ceva" si cam atat. Iarasi mai stiu ca se folosesc de multe ori gemeni in productiile pentru copii pentru ca in SUA sunt reguli infernale privind numarul de ore pe zi pe care un minor le poate lucra.
In teorie si la noi este la fel, dar nu se preocupa nimeni de respectare.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote