View Single Post
Old 09-11-2006, 11:15   #49 (permalink)
SteakHunter
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Cred ca ti-a luat 2 ore sa compui asemenea mesaj. Eu iti acord 10 min. Mai trebuie sa depui efort ca sa ma convingi sa-ti spun fiecare ce marca sunt. [...] Despre haine si pantofi in general, pot sa iti spun un lucru, nu-mi cumpar decat ce-mi sare in ochi. Nu umblu in special dupa haine, nu sunt prea disperat cu reviste and shit, cumpar ce imi place fara sa tin cont ca mai am 1-10 din acelasi segment. Aproape 1/3 din ce este acolo, in poza, sunt cumparati din afara, este irelevant din ce tara, si nu, Eastbay nu e tara, restul i-am luat din Plaza, la fel si cu restul hainelor. Te sfatuiesc pe viitor sa nu mai dai drumul la gura atat cat iti doresti, sa filtrezi cuvintele si emotiile si sa pui intrebari in loc sa afirmi cacaturi cu parizer, bmw-uri, etc. Mai degraba povesteste-ne despre tine cu ce te ocupi de iti permiti sa te imbraci de la miniprix, cati bani pe an investesti in haine, imagine, intretinere corporala, distractii, excursii, planuri de viitor, orice ne ajuta sa te cunoastem si sa te intelegem mai bine. Hai sa-ti povestesc putin despre mine. Investesc anual destul de multi bani in vestimentatie pentru ca mai nou gasesc destule haine pe care mi le permit si care imi plac. Am in jur 60-70 de umerase ocupate in sifonier cu tricouri, camasi cambrate, sacouri, pulovere, pantaloni, etc. Ca sa nu fiu un cliseu investesc bani si in cosmetice, ( banuiesc ca stii ce intra la categoria cosmetice ). Am o alta "colectie" de 15 parfumuri ( daca te intereseaza iti pot spune ce sunt insa doar la cerere ) si o alta "colectie" de 30+ tricouri de vara toate cumparate anul asta. Time is off!

PS: Ai inceput sa-mi fi drag, uite 2 poze cu adidasii care-mi plac cel mai mult, Lacoste Revolve si Adidas Gazelle. Te rog frumos un singur lucru, termina cu afirmatii de fucking retard si pune intrebari, iti voi da raspunsuri pe masura asteptarilor tale

Bai, tu ai o problema. Pe de-o parte iti spun clar ca n-am decat niste nenorocite de tricouri, pe care le port pe sub bluze, de regula, pe care le-am luat ca sa nu iau d-alea cusute cu aer din Europa, sa le pot purta mai mult de o saptamana, si pentru ca pe bumbac NU dau 1.5 milioane, pe de alta parte ma acuzi ca ma imbrac din Miniprix. NU fac asta, nu am facut-o niciodata, doar observam ca, pentru un student/somer/whatever, s-ar putea sa fie o optiune buna.

Daca nu esti obsedat, si iei doar ce-ti place, de unde atatea remarci caustice? Care e, atunci, problema cu miniprix, ca asta era subiectul?

Lasa mistourile ieftine cu cosmeticele, n-am zis ca esti gay doar pentru ca esti frizer. Da, am spray-uri si pudre pentru picioare, da, am sapun, da, am gel de dus, da, am sampon, da, am parfum... ce vrei de la mine? Sa recunosc ca-mi fac freza cu scuipat? N-am decat 5 perechi de incaltari, dar nu am simtit nevoia de mai mult, nu prea imi petrec timpul prin magazine, in alea din .ro cam deloc, si absolut toate sunt luate nu_din_miniprix, nu_din_obor, nu_din_europa. Nu zic marcile

Nu mi-a luat ore, in jur de 10-15 minute... totusi, trebuie sa recunosc ca te exprimi remarcabil pentru o persoana care are bifata profesionala. Pentru noi, aia care au chiulit de la LICEU , scrierea unei propozitii pe care o ai in minte e oarecum reflexa, nu necesita efort, spell checker, si 10 minute 5 randuri

Nu-ti voi da satisfactii cu ocupatia&stuff, pentru ca am pretentia ca sunt peste un anumit personaj care povesteste pe aici cum a pedepsit-o pe maica-sa nedandu-i bonurile de masa... Oricum, nu-ti fa griji, e suficient cat sa stearga o parte din ridicolul mesajului anterior, pe care l-am recunoscut acolo si il recunosc si aici

Last edited by SteakHunter; 09-11-2006 at 11:31..

SteakHunter is online now    Reply With Quote