Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice Nu sunt de acord pentru ca nu au principii si spera sa isi jupoaie copii de bani. Doar ca nu vor sa recunoasca. |
Exercitiu de imaginatie
Asa...carevasazica eu sint Pavel Stratan si am observat ca fetita mea are talent ( macar in inchipuirea mea de parinte iubitor) si isi doreste sa cinte, mai mult decit atit, o face cu placere (cel putin deocamdata)...
Si-acu' ce fac?
Metoda 1: ii spun sa isi vada de treaba ei de copil, sa faca injectii papusilor ...vorba aia, SIA (si cei ca el)nu este de acord si zice ca n-am principii, cum sa creada lumea ca o jupoi de bani?...Ia mai bine ma prefac eu ca nici n-am observat ca vrea si poate sa cinte si n-are decit sa plinga-n perna cit o vrea, pina se marita ii trece.
Metoda 2: nu ma intereseaza ce zice SIA(si cei ca el), eu cred ca pot hotari pentru copilul meu ce e mai bine si de mult ce o iubesc o sa am grija sa manince, sa doarma si sa se joace dupa pofta inimii iar daca joaca poate insemna si ca vrea sa cinte, ei bine..hai sa cintam! Si vreau sa stie lumea ca sint mindru de ea asa ca m-am gindit sa scot un disc, cine vrea il cumpara, cine nu, nu...
Ei si acum...ce-ai alege Sir-ule? Care metoda?
SIA, ma uimeste sa vad ca tu crezi ca acest Stratan (pe care eu una nu-l ascult, e prea monoton) isi exploateaza fara rusine copilul.
Pui o problema (si inteleg ce-ti trece prin minte) dar o pui gresit.
Acest copil
vrea sa cinte, nu este obligat, vrea sa fie precum tatal ei ( ca multi alti copii) si are ocazia sa "fie".
Oportunitatea sa isi dezvolte niste aptitudini, sa-si urmeze imaginatia.
Mult mai grav ar fi sa i se refuze acest drept tocmai de catre parinti pe sistemul " ma leshi cu cinticelele tale?"
Cit despre versurile din "hit", intr-adevar par cam aiurea pentru virsta ei insa ne place sau nu..si la virsta asta ne punem intrebari si avem pareri in legatura cu "dragostea" (si chiar sexualitatea), faceti o experienta si stati de vorba cu
copii de 3-4 ani despre aceste lucruri...