Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice Datul la gradinita este o prostie, gradinitele sunt o sursa de boli, colcaie de microbi, personalul este incompetent, copii se pisa pe ei si nu ii schimba nimeni, mancarea li se da cat sa nu moara de foame si era bine daca taceai decat sa aflii ca am avut 2 colege care au tot schimbat gradinite si de stat si private in draci pana cand esecurile lor genetice au ajuns la unele cat de cat decente.
Partea cu bolile copilariei e o tampenie si mai mare, exista vaccine. Daca tu preferi metoda sa iti infectezi copilul decat sa il vaccinezi esti de bagat in puscarie si aruncat cheia. |
Ţinând cont că soacra mea este educatoare, soţia mea a fost educatoare în facultate, eu am citit şi câteva cărţi de specialitate, cred că sunt mai avizat decât părerea ta în necunoştinţă de cauză.
Un copil protejat şi cocoloşit va ajunge un ratat la maturitate.
Ai prefera să li se dea de mâncare să ajungă obezi ca toţi americanii?
Ce ţi se pare ciudat la faptul că boala nu-ţi face rău, ci te întăreşte?
Presupun că eşti genul care cum tuşeşte un pic ia repede o pastilă, în loc să-şi călească organismul.
Ce e de preferat, să faci vaccin anual toată viaţa, sau să ai un organism puternic, fortificat natural, care nu se îmbolnăveşte?
Ce zici de nenea ăsta ce scrie aici:
Why Life Isn’t Fair