View Single Post
Old 10-11-2006, 10:43   #234 (permalink)
Sir Alex Ice
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

@Marele Preot: probabil ca nu stii care a fost viata lui si cum s-a terminat.
@Ivan: sunt destule gradinite de genul celor descrise de mine pentru a da fundament parerilor mele
@AIWA: majoritatea copiilor sunt prosti si nu stiu ce vor si ce e bine pentru ei. De aia sunt copii si nu adulti responsabili. Gandesti din prisma unor parinti responsabili si nu a unor parinti exploatatori. Sau cum numesti faptul ca taranii fac o droaie de copii ca sa aiba cu cine munci pamantul? Sunt destui din astia, asa ca este fundamentata si ipoteza exploatarii copiilor de catre parinti
Mai zicea cineva pe aici ca nu am fost lasat in prima banca si luat la fotbal. In prima banca am stat, am avut intotdeauna note foarte bune. Fotbal insa nu am jucat cine stie ce pentru ca nu stiam asa ca nu ma luau in echipa iar pentru ca nu ma luau in echipa nu stiam. Notele alea bune se luau cu ceva munca acasa si se pare ca eu am ajuns mai bine decat cei care bateau mingea pe maidan.
Am spus deja, in momentul in care se ajunge la insulte dedicate persoanei in loc de argumente aduse opiniei discutia nu mai are sens.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote