|
merci tuturor pentru raspunsuri. am vazut ca au si mufa D-SUB. sa inteleg ca pot conecta si pc-ul acolo ? in alta ordine de idei, semnalul tv care il am eu nu e dintre cele mai grozave. pe CRT isi face treaba cat de cat (mai are ghosting, zgomot, defocalizat pe unele canale, moire, alte bazdaganii, etc.), dar am inteles ca pe LCD se vede tot. cat am vazut prin magazine (numai acolo am avut ocazia), toate se vad rau, nu am vazut niciunul oglinda (nici macar cele de peste 100 de milioane). stiu ca astia de la magazine isi bat joc si conecteaza aparatele in cel mai prost mod cu putinta, facut parca sa alunge clientii, nu sa-i atraga, dar e maximum ce am putut obtine. asa ca dupa ce am vizionat o gramada de tv-ul LCD si plasma, pe la o alta gramada de magazine, am plecat bou si m-am intors vaca. toate se vad cu blur, culori sterse si moire. drept e ca acolo, la magazine si CRT-urile tot asa se vad. deci sint intr-o mare dilema. mai e si incertitudinea intre plasma si lcd, dar pentru asta inteleg ca exista topic separat si nu vreau sa intru in detalii. nu stiu de ce plasma e asa mare (peste 100 cm diagonala) si nu stiu care e mai potrivita pentru cablu tv nu dintre cele mai grozave (dar nici dintre cele mai naspa). sa raman la CRT ? sa iau LCD ? sa iau plasma ? inca odata merci pentru raspunsuri. si daca ati putea spune daca pot cupla pc-ul la intrarea d-sub v-as fi recunoscator. am vazut ca unele au intrare DVI, dar scrie clar ca la DVI nu se pot cupla iesirea de la placa video a unui PC (nu stiu de ce). pe de alta parte, am vazut un TV Samsung slim (care era CRT, dar slim), care avea intrare de 1080i (sau ceva de genul asta). asta ce o mai fi ? arata ca o mufa de IEE1394.