View Single Post
Old 28-11-2006, 12:01   #217 (permalink)
florica
Registered User

Eu spun sa stai linistit cu BR.DVD playerele au avut nevoie de 3 ani sa sa impuna timp in care preturile nu au scazut foarte mult din 97 de la aparitie cind un player costa cam 800$ sa ajuns in 2000 la 4-500$ iar ajutorul pentru impunerea formatului a venit din parte industriei de film care a sustinut un sigur format nu mai multe concurente, cu extrem de multe titluri.Preturi de 2-300$ pentru un player decent au aparut cam la 5 ani de la aparitie.
Numarul de titluri BR este in jur de 60 iar HD-DVD sint 160 si costa in jur de 30$ discul , nici nu vreau sa ma gindesc cite sint disponibile pentru Romania si la ce pret.
Despre console de jocuri chiar nu am ce comenta ,nu au exsitat nici o cadere dramatica de pret, pretul s-a mentinut ridicat chiar si SH.
Implicatiile in legatura cu pretul pentru un sistem HD incepind de la playere, tv, abonamente pentru HDTV, sau accesorii, nu sint deloc decente uite un articol foarte scurt: http://news.softpedia.com/news/HD-TV...Down-41073.sht
Si apropo de pentru cit timp cumperi un display...eu nici nu ma gindesc sa tin un astfel de display 5 ani, tehnologia avanseaza atit de rapid incit minunatia de LCD de azi e deja o relicva in 3 ani.

florica is offline    Reply With Quote