|
Faci supozitii fara suport in aprecieri , nu uita ca eu lucrez in domeniu si pot sa iti spun ca majoritatea care isi cumpara PDP sau LCD mai ales modele scumpe sint interesati sa le foloseasca exclusiv pe post de TV nici vorba de playere HD poate doar sa mai conecteze un dvd-player amarit cumparat acum citiva ani conectat pe compozit ca sa vada filmarile de la nunta sau botez in nici un caz filme artistice.
In alta ordine de idei sint si amariti care fac un efort financiar supraomenesc sa cumpere visul de o viata si nu mai au bani nici de un hamburgher 3 ani de la cumparare, asa ca de playere de sute sau mii de euro nici nu poate fi vorba.
"Alte culori, alta calitate"... de unde stii ,ai vazut vreodata cum se vede un BR in comparatie cu o placa video? chiar pe forum s-a arat cum placile video actuale pur si simplu umilesc orice player dvd pina in 2000$ si pina acum nu am auzit lucruri prea bune despre playerele HD.
Pina acum a existat o singura comanda de player BR la Panasonic care a fost anulata rapid dupa ce clientul a studiat oferta de discuri existente, nu disponibile.
Hai sa iti explic cum vad eu achizitia de displayuri in momentul actual.
Cine vrea sa foloseasca la maxim tehnologia existenta TV-DVD poate cumpara un panou SD cum este plasma cu o investitie minima, jumatate din cit costa un LCD full HD, obtinind o calitate pe aceste surse superioara panourilor sofisticate iar peste 3-4 ani cind va exista intradevar o varietate de surse HD, poate sa vinda jucaria unuia mai amarit care vrea un panou plat sa urmareasca tv-ul si atunci poate sa cumpere cu o suma mult mai mica decit acum, punind si bani obtinuti din vinzare, un adevarat panou HD nu ca cele de acum.
Cine cumpara acum un panou LCD HD, da o gramada de bani, se va chinui inca ani buni cu tv-normal va investi bani gramada in playere si discuri exotice in speranta ca va justifica investitia si dupa 3-4 ani minunatul display va fi o relicva iar detinatorul nu va vrea sa accepte ca exista ceva mult mai performant si mult mai ieftin dar nu va fi dispus sa treaca la upgrade ca doar a facut o investitie initiala costisitoare.
|