|
Mariko, fii sigura ca pe firul unde apari tu eu ma retrag. Softul CG nu imi permite sa te ignor si nu am chef sa-ti citesc comentariile in afara subiectului, cu care dealtfel incalci in mod deloc deloc gratios Regulamentul forumului pentru ca din postura ta de autoritate te simti invulnerabila. Am mai spus ca nu ma bag in modul in care administratorii is fac treaba pe CG si cum selectioneaza ei moderatorii, dar tu dai un exemplu prost celorlalti forumisti prin mesajele in afara subiectului.
Insa cred ca ar trebui sa-ti pui problema si ce fel de imagine oferi tu despre tine prin mesajele de pe forum. Uite de exemplu eu am citit firul asta cu blogurile si nu am dat de nici un mesaj interesant postat de tine. Ai blog de ceva vreme, probabil ca si citesti bloguri, deci ar trebui sa ai o anumita experienta in domeniu care sa-ti permita sa expui o parere competenta. De ce te multumesti doar cu mistouri obosite habar n-am, dar sa stii ca nu-ti face deloc bine la imagine. E posibil ca activitatea de moderator pe forum sa-ti fi facut rau si tu sa nu-ti dai seama. Un moderator ar trebui sa se impuna si prin altceva decit prin impartirea de sanctiuni.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.
|