Thread: N E W S
View Single Post
Old 19-12-2006, 12:45   #806 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Mda, CS3 are niste chestii noi interesante pentru fotografie, care ajuta in sensul de scurtare a timpului de lucru, nu ca ar fi fost imposibil de facut inainte ce se face acum cu noile optiuni.
Ce ma deranjeaza pe mine la CS3 e ca am impresia ca are prea multe chestii de care nu ai realmente nevoie devenind "bloated"; se incarca greu, cere resurse din ce in ce mai mari pentru putine chestii in plus care sa aibe intr-adevar nevoie de memorie. Mi-ar fi placut de exemplu un Photoshop 7, mic, numai cu cateva chestii de fotografie (camera raw, levels/curves noi, 16bit, protectie la clipping).

Bridge-ul si-a schimbat interfata dar pun pariu ca e tot greoi de folosit. Iar din cate am inteles, partea care durea si inainte cu indexarea/folosirea de cuvinte cheie tot aiurea este.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is online now    Reply With Quote