View Single Post
Old 10-01-2007, 10:28   #24 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Faza tare la Apple nu e ca face niste chestii nemaivazute pana acum. Faza tare e ca le face bine de la A la Z (sigur ca se pot gasi exceptii dar in mare poti spune asta despre produsele lor).
Adica touch-screen am mai vazut pana acum, nu e o chestie noua. Dar poti sa fii sigur ca daca s-au hotarat sa foloseasca doar touch-screen apoi au studiat problema pe toate partile, vor face cea mai buna implementare posibila si vor scoate untul din ideea asta.
De exemplu: sunt sigur ca exista problema murdaririi de la datul cu degetele pe touch-screen dar sunt la fel de sigur ca spre deosebire de o oricare alta companie Apple probabil ca a incercat sa caute un material special pentru ecran care sa minimizeze problema. E tipic Apple sa se uite la astfel de detalii si ei stiu ca utilizatorii asta asteapta de la ei.
Eu sunt utilizator PC insa nu am avut niciodata o placere mai mare la deschisul unui pachet decat atunci cand am deschis cutia la un Ipod Photo. Am inteles atunci de ce sunt tari cei de la Apple, inca inainte de a utiliza produsul propriu-zis.
Repet parerea mea: Iphone o sa se vanda in prostie.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote