View Single Post
Old 10-01-2007, 10:48   #25 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtancu View Post
Cum/cit se va vinde iphone-ul este irelevant, important e faptul ca s-a introdus o interfata inovativa. Precedentul e astfel creat, Apple va utiliza mai mult ca sigur ideile din iphone in generatia 6 de ipod, restul fabricantilor vor incepe sa copieze ideile etc.
Apple a fost intotdeauna un driver pe piata, nu se dezminte nici acum.
iPod-ul incepe aiba un viitor incert - in mod sigur nu va mai fi ce a fost pana acum, probabil vor renuntza la variantele cu harddisk si se vor axa pe cele cu memorie flash. nu-mi dau seama cine si-ar mai dori un iPod video cand peste cateva luni va fi disponibil un device cu OS X, ecran mare (e aproape cat al PSP-ului, nu?) si multitouch screen. in acelasi timp eu salivez la combo-ul iPod nano & Nike+, si presimt ca vor apare chestii asemanatoare.
dupa cum spune si Cris, Apple stie sa valorifice diverse inovatii, nu neaparat sa fie si inovator. ecran touchscreen exista, dar iPhone-ul are un ecran multitouch screen (ok, poate si asta exista) ce permite folosirea unei interfetze cum vedeam prin Minority Report (thumb gestures si chiar mai mult decat atat).
Apple are si indrazneala de a propune chestii noi userilor, si chiar daca exista un core de fani dispusi sa inghita orice le vinde Jobs, sigur asta nu ajunge pentru a le creste actiunile.
si nu in ultimul rand, viziunea lui Gates despre viitor mi se pare atat de obosita (a prezentat aceeasi casa inteligenta ca acum 4-5-6-7 ani) fatza de viziunea lui Jobs - device-uri usor de folosit, robuste si elegante.

si acum o sa vina Amyd si o sa ne explice ca batem campii .

Strangelove is online now    Reply With Quote