|
Ca sa va mai rapesc putin din entuziasm, as vrea sa va reamintesc ca i-podurile au avut probleme in trecut, cu bateria (care tinea mai putin decat pe hartie si dupa un an deja trebuia inlocuita in multe cazuri) si cu materialele din care au fost construite (plasticul de la nono 1G care se zgaria in draci; ca sa nu mai zic de amprente de grasime care se vedeau de la o posta pe vers negre). E drept, ce zic eu au fost rezolvate in generatia a doua de Nano, dar la Iphone lucrurile de care am zis sunt esentiale imo, si nu se stie niciodata daca Jobs a invatat din greselile vechi.
Acum sa nu credeti ca sunt vreun ipod hater, imi place sa cred ca-s realist pt ca si eu mi-am dorit un ipod si abia la Nano 2G am decis ca merita cu adevarat.
Telefonul in sine este extraordinar, cu adevarat o revolutie in domeniu, ceva care pana ieri era prezentat de altii ca si un concept pe hartie. Doar trei aspecte raman sub semnul intrebarii: cum se comporta la zgarieturi (pt ca e clar ca va avea parte de multe, in utilizarea normala), grasime si nu in ultimul rand, bateria. Baterie care, imo, tine din start cam putin, daca stai sa te gandesti cate facilitati tentante are telefonul. Daca ar fi fost DOAR un telefon normal, la care 90% din timp doar vorbesti, at specificatiile bateriei ar fi fost mai mult decat ok. Dar in conditiile in care te poti uita si la filme, naviga pe internet si asculta muzica, nici nu ai sa stii cand ai sa ramai fara baterie. Incarcare zilnica, imo, daca i se folosesc toate facilitatiile la intreaga valoare, asa cum este conceput.
|