View Single Post
Old 10-01-2007, 12:46   #40 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

eu nu vad problema cu garantia... daca mi s-a stricat bateria, ma duc la service-ul lor si mi-o schimba, fiind in garantie. daca nu mai e in garantie, atunci ok, oricum nu mai conteaza ce si cum: scot bateria si o inlocuiesc cu alta noua.
nu stiu cat de raspandit e 3G-ul in US, dar probabil ca iPhone-ul care va ajunge in europa va avea 3G.
iar, nu stiu daca unlocked va costa mai mult, ma gandesc ca in clipa de fatza Cingular n-a scazut pretul telefonului ci se bazeaza pe hype-ul si dorintza multora de a avea un iPhone pentru a mai vinde niste abonamente pe 2 ani. daca pretul se va duce mai sus de 600 dolari/euro, atunci ma astept sa-i mai adauge niste chestii gen GPS, aplicatii office (nici un cuvant despre asta, suspect si dezamgitor) etc.
din cate citeam forumul gsmarena (n-am stat sa verific informatia):
"It has a zirconium screen, another Apple pantent-special for it. If you looked in the demonstration-photos, even after he played with it pretty much it was very clean."

despre butoanele de "answer"/"quit" - nu cred ca trebuie sa unlockezi telefonul ca sa raspunzi la un apel sau sa-l respingi. ar fi mult prea ne-ergonomic pentru reputatia Apple .
cat despre imbunatatiri radicale - or sa urmeze, e evident. intodeauna au existat la Apple.

Quote:
Originally Posted by Marele Preot View Post
Dim punctul meu de vedere este sub SPV M3100 (HTC TyTN) si SPV M5000 (Qtek 9000), din cauza listei restranse de aplicatii disponibile, lipsei 3G si lipsei tastaturii QWERTY, lucruri mai importante pentru mine decat design-ul si spatiul de stocare.
lasa pozele si uita-te la demonstratia facuta de Jobs sau la filmuletzele de pe site-ul apple. jmekeria e ca exista o tastatura qwerty, doar ca e multitouch screen.

Strangelove is online now    Reply With Quote