|
sincer sa fiu, playerele video portabile nu-mi par ca avand o piatza prea larga, sunt o chestie de nisha. nu cred ca sunt multi cei care doresc sau sunt nevoiti de imprejurari sa vada filme (filme artistice, documentare, chestii care sa tina cel putin 1h) pe un ecran mititel, fie el si de dimensiunea celui de PSP.
sunt insa multi care vor sa aiba filmuletze scurte realizate de ei cu telefonul mobil, spoturi, chestii de pe youtube, transmisii in direct etc - pentru ei un iPod video de 100 GB cu ecran 16:9 e prea mult. nu cred ca ar da 400 euro pentru asa ceva si nu cred ca Apple ar scoate un astfel de device la un pret sub 250 euro.
in acelasi timp, memoriile flash devin din ce in ce mai generoase ca spatiu de stocare, asa ca un iPhone ar putea ajunge la 15-20 GB destul de repede.
Amyd, o intrebare de bun simtz ar fi si de ce Apple n-a lansat o varianta unlocked, la un pretz mai mare, dat fiind ca oricum exista o cerere serioasa chiar si la un pretz cu 2-300 dolari mai mare?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. |