@Amyd: gindeste-te ca cine are azi un ipod 5th gen nu tine pe el NUMAI video sau NUMAI muzica, le tine pe ambele. Eu am vreo 5 GB de muzica pusa pe el si nu mi se pare ca am enorm de multa. Daca adaugi ceva clipuri/seriale/filme cei 8 Gb se duc foarte repede. Ca sa nu mai vorbim ca memoria aia va fi folosita si de telefon pentru poze/agende/sonerii etc.
Interesant mi s-ar fi parut sa-i adauge un slot de memorie ca sa poti utiliza carduri SD/xD etc.
Apoi, memoriile flash poate ca isi dubleaza capacitatea la 6-9 luni dar ritmul de crestere al capacitatii e mult mai mic decit cel al HDD-urilor. O memorie de 64GB va costa enorm fata de un HDD de 80 Gb, iar in momentul in care se va ieftini, HDD-urile vor fi deja spre 200 GB. Evident, de la un moment dat incolo nu mai conteaza, fiindca la capacitati de peste 100 GB nu prea stiu ce dumnezeu faci cu ele
Nu cred ca Apple va renunta prea curind la conceptul ipod in favoarea iphone, e mult prea riscant. iphone este un concept extraordinar si cred ca va cistiga o piata semnificativa dar nu cred ca va canibaliza ipod-ul.