View Single Post
Old 14-01-2007, 20:00   #501 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Quote:
Originally Posted by Morphy^ View Post
Toshiba A100-192
2005 3139 3dMarks
SuperPi 1M=30s.

Imi lipseste calitatea ecranului dual lamp dupa vechiul vaio.
Asa e, display-urile dual lamp sunt nemaipomenite...trebuia sa fi vazut cum arata asa ceva pe un Toshiba Qosmio E10 (luminozitate 600 candelas pe metru patrat), model mai vechi dar inca recordman-ul absolut in materie Plecai noaptea in curte cu el si tinea loc de far

Quote:
Originally Posted by pmk View Post
ca tot veni vorba... care sunt cele mai cool programe pt monitorizare temperaturi, fecvente, etc ? speedfanu a inceput sa ma enerveze
Eu zic ca dupa ce iti satifcai curiozitatea cateva zile cu tot felul de programe de monitorizare, poti sa le dezinstalezi. In principiu problema cu stinsul in timpul functionarii e des intalnita la diverse modele de P4 mai ales cand au priza de aer pe burta laptopului si sunt puse pe pat. Zicea Dark Reign ca nu ar trebui tinut pe masa ca si atunci sunt probleme...totusi, eu zic ca laptopurile sunt facute sa fie tinute pe un birou... orice laptop care are probleme / dificultati cu acest tratament poate fi inclus la categoria defect

Quote:
Originally Posted by Hadrian View Post
Foate ciudat intr-adevar.Am pus xp+sp1(pt ca ala era "bun"-testat si retestat de mine )
Am instalat xp-ul cu sp2 si a mers ok,totul perfect,chiar instalasem si driverii de pe cd.Insa ca sa ma descurc mai repede am conectat mouse-ul pe usb.Am instalat drievrii pt touchpad(synapsis) si apoi am scos mouse-ul.Restart..de acolo nu a mai mers deloc touchpadul.Daca conectam mouse-ul ..da.
Am intrat in setarile mouse-ului/touchpadului si am verificat ca totul e ok.Acelasi mouse si touchpadul laptopului meu(din semnatura) nu fac probleme inpreuna sau separat.Am dezinstalat Synapsis-ul,degeaba.Reinstalat xp-ul,la fel,am pus iar xp+sp1 si s-a blocat in acelasi loc ca data trecuta.Oprit din buton.Am verificat in bios daca e vreo setare de mouse..nimic.Reinstalat xp+sp2..merge acum
Nu ma mai ating de mouse-ul usb si de synapsis pt o vreme..cat timp merge si asa.Mai am ceva probleme cu bluetooth-ul integrat..nu vrea sa recunoasca 3650-ul(si nici invers).Sper sa ii dau de cap.
Cred ca rasufli usurat, that was the easy way out sugestia mea este sa bagi mouse-ul pe USB fara sa instalezi diverii synapsis touchpad...nu o sa intample nimic...dar daca totusi face figuri, ai CD-ul cu Win XP SP2 la indemana si deja ai invatat schema Si cu bluetooth-ul ala cred ca iti scapa ceva, vreo bifa prin setarile alea. Du-te in Control Panel / Bluetooth devices Options - si vezi sa fie bifat "Turn discovery on" si "Allow bluetooth devices to connect to this computer".

dcg is offline    Reply With Quote