View Single Post
Old 16-01-2007, 13:34   #508 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Pai sunt cativa useri care au asa ceva. Ideea e urmatoarea: un laptop bun ar trebui sa functioneze fara astfel e "accesorii". Un laptop prost in schimb te umple el de nervi si e posibil sa fi nevoit sa apelezi la asa ceva...dar e mai bine sa nu ajungi in aceasta situatie. iar acel device, daca nu e absolut necesar nu are de ce sa te umple de fericire: nu cred ca e cineva care si-ar atasa "o tava metalica cu ventilatoare" ... e incomod sau inutil fie ca ti laptopul pe pat, pe birou sau, Doamne fereste, intr-o geanta care-ti atana pe umar

De altfel uite ce se spune in link-ul dat de tine:
When we first received the Vantec Lapcool and the CM Coolpad, our initial thought was that these things are useless. We felt that people should simply buy well-designed notebooks to begin with - after all, that's why we keep reviewing them! However, there are many users who won't (or can't) pay the price for what we call "a well-designed notebook".

Deci, tu ai nevoie de asa ceva? Al tau NX6125 se incinge? Eu zic ca nu, asadar nu te mai complica cu tava aia mai ales ca laptopul tau este nou si inca nu a apucat sa inghita prea mult praf

dcg is online now    Reply With Quote