da, 225bw vreau si eu, dar ia-l de unde nu e, k nicaieri nu e pe stoc, cik luni ar veni un "shipment"
varianta nr 2 cam e Acer AL2216W si cel mai ieftin dintre toate la doar 10,1 milioane, am auzit k ar avea probleme, insa la banii aia il pot incerca si dak nu-i bun il trimit inapoi si-mi iau banii... oricum, nici ala nu e in stoc p nicaieri, tot de lunea viitoare...
benq de 22 wide e iar ieftin, dar n-am gasit un review p nicaieri, deci nush ce sa zic, oricum n-are dvi, deci sare din schema
Fujitsu-Siemens L22-1W e iar destul d reusit, suport d aluminiu, ieftin, in jur d 11-12 milioane, dar tot fara dvi... deci bla
alta varianta e iiyama de 22 E2200WS, la 12,5 mil fara dvi, la 13,6 mil cu dvi, dar nu e mai bun k samsung-ul, deci pica
asus e mai scump decat samsung la noi, iar pica
belinea nu am vazut p nicaieri la noi, deci pica
mai e un dell d 22inch wide, kre ink n-a aparut la noi, dar dak apare, tot in zona asta de pret tre sa fie, am uitat numele modelului

dar arata destul d bine, si p hartie e la fel k restu... ce le diferentiaza e d regula pivotul (la samsung e cel bun) si backlight bleeding-ul (din pacate, destul de pronuntat la samsung)