Thread: Windows Vista
View Single Post
Old 31-01-2007, 06:20   #797 (permalink)
Le Diable
Guest

Pe mine ma oripileaza sincer valva asta cu "Vista", peste tot prin oferte apar ba 'notebook' uri ba sisteme 'Vista ready', au inceput sa scoata astia si placi de baza sau placi video etc in a caror denumire se gaseste sintagma 'vista' etc.
De parca ar fi sistemul de operare al mileniului.
Mie , ca home user, imi place cum 'arata', interfata grafica ma refer. In rest, in 5 zile de folosire nu am vazut ceva spectaculos schimbat (sper sa nu-mi sara in cap 'expertii').
Desi multi spun ca e mai usor de instalat ceva pe vista (devices, drivers), mie personal mi se pare mai anevoios. E ca si cum mi-as pune windows in Romana in loc de Engleza.
Are si avantajele lui dar n-am reusit sa raman cu el, desi am avut 2 instalari, mereu am revenit la 2003 server. Ba nu mergea Nero intai, ba nu aveam antivirus. Nu-mi mergea PhoneTools de la Motorola, etc. Pt o persoana care doar sta pe messenger si downloadeaza filme si muzica e beton , dar pt altii care mai folosesc si terţe programe e cam nasoala treaba (deocamdata cel putin).

Stie cineva ceva de Longhorn? Din cate am inteles ar fi varianta server al lui Vista. Sau in fine, m-am exprimat prost, de fapt e urmasul lui 2003, pe acelasi core ca vista (banuiesc ca server&network oriented).

Reply With Quote