View Single Post
Old 04-02-2007, 10:07   #43 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

diavole, intr-o oarecare masura ai dreptate mai ales ca avusesem doar TN-uri inainte, daca as fi gasit in ultimele 10 zile 225-ul pe stoc undeva l-as fi luat si gata, insa nu este si n-am mai avut rabdare, plus ca 204-ul tre' sa-l dau in citeva zile si in timpul saptaminii n-am timp sa umblu prin aglomeratia asta din Bucuresti

diferenta de pret e cam mare mai ales ca e si mai mic, o sa se amortizeze in timp doar, daca l-as fi luat pt. un an sau mai putin n-ar fi meritat sigur, iar pe de alta parte la E6400, DS4, 2G, X1950Pro, 74+300G, 712SA, Antec Titan si ce auxiliare se mai vad prin poza aia unde ai mai fi bagat tu 500 roni ? ca dif. pina la un DX10 GPU nu-i asa mica insa

dupa cum am citit si prin alte parti, are X-bleed, partea stinga e putin mai luminoasa, putin lag, toate astea insa pt. ca citisem despre ele si le-am cautat intetionat, altfel la cita lume l-a vazut n-a zis nimeni nimic

piciorul cu pivot e chiar mai usor de ajustat decit la 214T-ul de la scirbici

daca n-avea boxe si era cu 50 roni mai ieftin era si mai bine, la fel si daca ar fi fost negru in loc de argintiu

fortarea la 4:3 e f. utila uneori (in H5 de ex.), driverele de la ATI n-au facilitatea de-a face 4:3 cu benzi negre, 204-ul primea 4:3 dar latea la loc

made in Slovakia, jan. 2007, sper sa se fi remediat problema cu linii intregi de pixeli arse prezenta mai ales la cele facute in Mexic

daca n-as fi avut si TN-ul 204 alaturi poate n-as fi vazut anumite diferente, nu prea inteleg la spec-urile tuturor ce inseamna unghiurile alea, probabil exprima unghiul dupa care imaginea dispare de tot (sau aproape) pt. ca daca m-as lua dupa unghiul dupa care culorile incep sa se schimbe, la TN ar fi 15-25 iar la PVA de 40-50, masuratori 'ochiometrice', daca ar fi fost 160 in loc de 178 ar fi fost ultrasuficient dar nu-i asa evident

Fyl is offline    Reply With Quote