Mi-am jucat ceva vreme hunterul la 60 si sincer nu cred ca ma mai schimb de pe BM. De eficienta in solo-lvling, farming, grinding, nu se mai vorbeste. In 4 zile am strans 1200g fara prea mari eforturi (cam 8 ore pe zi), asta fara sa am BC. In PVP doar paladinii, shamanii si druizii in bear imi mai pun probleme, in rest e floare la ureche. Petul meu s-a duelat cu un rogue de 58 solo si l-a mancat in 10 secunde. Si nu,rogue-ul nu era asa noob, chiar era bine echipat. Cu un crit chance pe undeva la 20%+frenzy, petul o cam tine in crituri de 200-250, la o viteza sub 1.00. In bestial wrath, dmg-ul la crituri e 350-450 (pe leather,cloth si putin mai mici pe mail). Am batut destul de usor si casteri sau rogues de 62,63.
BM mi se pare acum cea mai viabila alegere si cam singura atat de versatila. In putine situatii esti neajutorat sau cu sanse foarte mici sa "castigi". In paralel, MM mi se pare cea mai proasta alegere atm. Am batut foarte usor MM hunters echipati mai bine ca mine sau cu ceva mai multa experienta. Mi se par chiar unii din cei mai usor de invins adversari pt un BM hunter.
Singurul capitol la care un BM nu exceleaza sunt instantele de lvl mare. Acolo in schimb, un spec de Surv/MM e net superior oricarui alt spec. Pe surv/MM la 60 am ajuns pe undeva la 28% crit chance iar asta combinata cu master tactician si expose weakness, chiar si imp HM, transforma hunterul intr-un veritabil buffer pasiv in luptele lungi...plus DPS-ul

. Sincer nu stiu ce atuuri mai are acum MM, am jucat cateva zile pe un astfel de spec si mi s-a parut specul care te lasa descoperit in cele mai multe situatii, iar eficienta lui se apropie de 0.
Just my 99 cents about hunters
ps: asta e char-ul
http://wow.allakhazam.com/profile.html?2218390 (echipament cel mult mediocru)