Quote:
Originally Posted by reeven Programe care nu merg in Fina Edition:
Nero, nici o versiune
BSplayer in compatibility, ca altfel e negru ecranu
ChrisTV in compatibility
Yahoo messu nu se conecteaza
Jocurile nu merg, mi-au mers doar cateva adventuri vechi
HideIP nu merge din cauza la IE7.
Codecuri putine,DIvX,Indeo,etc nu merg.
Hdd caraie ingrozitor non-stop, sunt activate cam 45 servicii default.
Tre sa opresti User Account Control in Windows Vista altfel la fiecare aplicatie care o rulezi tre sa dai ALLOW si asta te incetineste enorm.
Si asta e la prima vedere. |
pt. pers. care nu folosesc ffdshow, DivX 5.2.1 (probabil si o versiune mai noua, dar nu folosesc) si XviD 1.1.2 merg f. bine, CoreAVC, etc., nu am avut probleme cu vre-un codec, iar ca player eu folosesc Media Player Classic 6.4.9.0.
Yahoo Messenger 6.x si 8.x merg f. bine (precum a spus si PigBrother)
hdd-ul iti caraie ingrozitor pt. ca nu ai suficient ram... pt. ce faci tu cu computeru'

in cazul meu, cu 1 gb de ram, am fost nevoit sa recurg la niste schimbari: sa luam spre exemplu programul Azureus 2.5.x.x, cu ~128 de torrente la seed, cand te uiti in task manager... in cel mai fericit caz ocupa ~120 mb din ram; luam exemplul Bit Commet 0.70, cu ~130 de torrente la seed, ocupa ~70 mb din ram; si in final, luam exemplul fericit uTorrent 1.6, cu 260 de torrente la seed

ocupa intre 20 si 31 de mb din ram, si unde nu mai pui ca are si un fast exit (5-15 sec. pana iese complet din ram) fatza de ce am enumerat mai sus.
l.e. YM 6.x are o mica problema

butoanele minimize, maximize/restore down si close sunt un pic decalate, adica apesi pe close si te trezesti ca este maximize defapt