|
Salut,ma bag si eu putin aici ,ca am trait pe pielea mea ce inseamna sa cauti monitor de 22 (toti il au pe site ,da pe stoc,nik) si sa-l gasesti cu greu,sincer nu stiu de ce.
incep prin a spune ca am avut 2 samsung 940BF si le tineam in Wide la rez de 2560x1024,adevarul e ca se vedea LUX.M-am gandit sa le vand si sa iau un wide de 20 ,primul gand,dar cand am vazut ca si astea de 22 au devenit mai accesibile,hop,sa sar si eu pe unul.Dai si sapa pe forumuri,peste tot,documentare la greu,ce mai..eram toba la monit de 22.Asusul asta nou de 22 i-mi facea cu ochiul la oretul imbatabil de 13 mil si ceva cu 2 ms si ce mai oferea el,bla,bla.Am dat cu ochii de forumul de la asus si m-am linistit.Am dat peste samsungul asta 225BW,pret bun 1360 cela fara boxe,cu 5ms lux.nimeni nu-l are pe stoc,smf,l-am gasit cu boxe,dif de vre o 800 de mii,l-am luat,noroc ca boxele vin detashabile si nu le folosesc,bun,dai teste,joace,filme....Sunt multumit,ce am avut inainte era de 2ms,asta e de 5ms,se obs o mica dif la jocuri rapide,dar nu deranjant,un alt minus este ca atunci cand imaginea e dark,ai jos si sus o nu stiu cum sai spun e mai luminos,am sa pun si o poza pt a intelege si voi(la LG204WT la fel se vede).sincer daca as mai fi asteptat luam modelul 226Bw dar vad ca la noi inca nu este cu toate ca e aparut de prin toamna.In concluzie la banii astia se merita,dar fiecare depinde de ce gusturi are,nu?Daca aveti intrebari despre el,cu placere.sper ca nu v-am plictisit...