@ Maical2312 :
Aha deci Samsung are sigur 16.2 mil culori. Dar uite, monitorul Belinea spune pe siteul producatorului ca ar fi MVA Premium...
Referitor la timpul de raspuns mai mare la un PVA/MVA, stii cumva ce inseamna de fapt 8 gtg ? Cred ca un 12 ms real n-ar fi o mare problema..(?)
@ Fiorossu :
Da, si mie mi se pare cam mare 22 inch, insa as alege un monitor de 20 inch fata de unul de 19inch pentru rezolutia nativa mai mare.
@ eugenius : Stiu ca MVA sunt bune, problema e daca acel Belinea este un MVA Premium (cum spune pe belinea.com, sau ma rog un PVA cum spune pe cel.ro) la acel pret de numai 1300 RON sau este o "inselatorie"
Sincer din a doua fraza n-am inteles mare lucru.
@ Amyd : Foarte interesant. Dar sa inteleg ca tu ai montat monitorul pe un perete? Eu nu am aceasta pretentie deci nu voi avea probleme cu demontarea ...daca am inteles bine. Dithering nu stiu ce inseamna
@ Sandman : Vad ca esti entuziasmat de Samsungul ala dar da-mi si mie cateva motive, pentru ca nu stiu multe despre el..
@ seseseko : Aha, merci. Ar fi fost bun un TV Tunner cadou la LG 204WT..acum sa vad si unde sunt aceste oferte si care e pretul in acel loc. Eu ma gandeam sa iau monitorul..care va fi el...de la Mario Soft de exemplu, pentru ca am vorbit cu ei si pot vedea monitorul inainte de achizitie, orice pixel mort ducand la inlocuirea monitorului, nu ca in alte parti..
Multumesc de raspunsuri. Raman insa iarasi cu cateva intrebari. Cea mai mare fiind: MONITORUL BELINEA DE CARE VA ZICEAM, NU STIE NIMENI, ... E BUN DE CEVA? E MVA PREMIUM? DE CE E ASA IEFTIN?