Mda...am sunat la CEL.ro si la IT-Promo ...nu au pe stoc Belinea 10 20 35W...
Cei de la cel.ro chiar m-au dezamagit habar n-aveau pe ce lume sunt..."BULINEA ..sa caut..", nu stiau nici daca mai refac stocul ..nimic.
Cei de la IT Promo mi-au spus ca daca fac o comanda online va dura cam 30 de zile pana sa am produsul. Nu voi putea vedea monitorul inainte...deci daca are pixeli morti..c'est la vie. N-a stiut sa-mi zica propria politica privind schimbarea monitorului de la un anumit nr. de pixeli morti in sus si mi-a dat de inteles ca s-ar aplica politica proprie a celor de la Belinea...in functie de clasa monitorului specificata pe siteul lor la fiecare model in parte...
Asadar...I hate this country..
Ce-mi ramane de facut ?
Sa ma duc undeva prin Ungaria poate..dar transportul nu se merita, plus ca va trebui o garantie internationala etc...
Sa comand online la IT Promo, firma despre care nu stiu nimic si care s-ar putea desfiinta si in 2 saptamani. Si cu garantia?.. Plus ca nu vad monitorul inainte si poate veni cu vreo 2-3 pixeli morti...desi cel de la vanzari a tinut sa imi spuna ca nu a primit nici o reclamatie niciodata in cazul monitoarelor Belinea...
CONCLUZIA este ca degeaba cautam 2 saptamani cel mai bun monitor raportat la pret/calitate cand practic in ROMANIA nu se gasesc decat cateva modele.
As vrea sa gasesc o firma cu magazin real..situat pe strada X nr. Y...unde sa aibe Belinea 102035W si...daca s-ar putea sa mi-l schimbe daca are pixeli morti.
Daca mai are cineva niste sfaturi..le ascult cu cel mai mare interes si plin de speranta