|
Inteleg ca nu exista mare cerere la astfel de monitoare. De acord ca Belinea nu este foarte cunoscuta in Romania. Mai trec si peste faptul ca magazinele online isi trec in oferta toate monitoarele din lume desi nici n-au auzit macar de ele si nu vor vinde unul in tot acest secol. Accept si prostia nemascata a oamenilor de dialog intre client si firme. Ca nu pot sa-mi spuna daca aduc acest monitor vreodata in stoc, iarasi ma scoate din sarite, dar e problema si incompetenta lor care cu siguranta ii ustura chiar daca nu realizeaza. Trec si peste batjocura de care bine vorbeste Malakusta - cum sa nu respecti nici intr-atat clientul incat sa nu-i permiti sa vada produsul inainte, la un astfel de pret, mai ales ca nu i-l vei schimba decat de la n pixeli morti in sus.
Dar permite-mi.. Maical2312 prietene sa-mi urasc aceasta tara pentru lucrurile astea SCARBOASE.
Revin acum si intreb: POATE CINEVA SA MA AJUTE SA GASESC MONITORUL BELINEA 10 20 35 W in ROMANIA ?! AS RAMANE PROFUND SI VESNIC INDATORAT. MII DE MULTUMIRI ORICAREI INCERCARI DE A MA AJUTA!
|