|
SAL.si cum v-am spus ieri am luat benq fp 222wa dupa ce ma uitasem la pozele din saitul acela cinezesc pus de cineva sa ne lamurim.IMPRESII.
dupa indelungi cautari dupa modelul fp 222w am ajuns la cei care il pun in vinzare catre comercianti.sunt doua modele de benq fp 222w si fp 222wa cel din urma fiind fara dvi.''a'' fiind de la analogic.cealalta varianta au m-iau spus ca nu a fost ceruta de catre comercianti si deci nu exista in tara.nu am aparat foto pt.poze asa ca o sa va spun ca in raport calitate pret acest monitor este foarte bun din punctul meu de vedere sa lasam pe cei care dau cu parerea.de cind ma stiu am avut crt asa ca ar fi trebuit sa imi dau seama de ceva diferente si alea sunt:unghiul pe orizontala este ok.no sa stai nici o data in unghi de 160-170 sa te uiti la un film ca nu ai cum sa vezi bine din acel unghi nici de pe un crt pentru ca este incomod va spun eu.faceti o proba.asa ca lasati-o naibi de treaba asta vorbind de unghiul pe orizontala.
in schimb unghiul pe verticala este mai mic de cit cel pe orizontala.daca ma uit de jos in sus imaginea devine ca si cum ar fi defocalizata nu devine neagra ca la alte lcduri.defocalizarea asta incepe cam de pe la 130-140 de grade masurat .dar am observat ca daca te mai joci cu contrastrul si luminozitatea cind esti in acel unghi o sa vedeti ca isi revine si se vede bine si de jos in sus.
dar daca revii la unghi normal trebuie sa reglezi din nou ca nu se vede bine. dar dao naibii de treaba ce vrei sa te uiti de sub birou?.daca privesti de sus in jos la el totul este la fel ca si pe orizontala.poti daca te uiti la un film sa fii in pat si el pe jos se vede ok.daca vrei sa te uiti la el stind in pat si el este pe birou nu poti decit sa ii modifici tu unghiul pozitionindul in asa fel in cit sa fii fata in fata cu monitorul si problema este rezolvata.la capitolul contrast si stralucire sta bine chiar foarte bine contrastul e pe la 60 si stralucirea e la 50% iar RGB ul este 40 si se vede belea.deci as avea de unde sa-i mai dau dar se vede bine asa.fata de ce am vazut prin metro in special astea de firma si mam uitat la contrast si stralucire majoritatea erau date pe la 90-100%.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
si se vedeau ca asta al meu.va spun sa nu dati bani mai multi pe ceea ce este de firma si se vede ca la nivelul unuia ''no name''.din contra am citit ca cele ''no name''pentru a cistiga piata au investit si ceva in calitate.de multe ori am observat ca cele ''no name''dau clasa la cele de firma.am vazut in metro un siemens si un elta erau unu linga celalalt.am stat linga ele si le-am butonat cam o juma de ora.erau vro 7 in linie pe care rulau poze pe toate o data.va spun si puteti sa va duceti sa vedeti.acel monitor ''ELTA'' le facea pe toate inclusiv siemensul la stralucire si contrast asa ca fratilor nu in tot deauna ce e de firma e si bun.o sa mai intru sa va spun despre monitorul meu fp 222wa dupa ce mai detectez ceva.va spun ca la banii astia merita sa il luati.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
SAL.in legatura cu acest monitor care l-am luat fp222wa.am observat si eu chiestia aia cu bleeding cu lumina stinsa si ecranul fiind negru.am vazut un film pe el si pot sa spun ca se vede perfect culorile sunt vii si cu ociul nu observ nimic in neregula probabil ca nu acum.va spun ca este foarte mare si vezi un film pe el lejer la o distanta de 3-4m.iar chiestia aia cu bleeding in film sau orice alt ceva nici nu o vezi. nici nu-ti dai seama ca exista doar daca esti circotas si vrei sa-i cauti nod in papura.
Last edited by rocristian; 16-02-2007 at 21:25..
Reason: Automerged Doublepost
|