|
SAL. referitor la fp222wa cineva a spus ca rosul are o USOARA tenta de portocaliu.este adevarat dar usoara pe mine nu ma deranjeaza asa mult.sa stiti ca problema a fost rezolvata.cum? simplu .combinatiile de culori sunt facute din din cele trei culori de baza.RGB.am avut noroc ca am pastrat crtul astfel facind comparatie intre cele doua.dupa care m-am jucat cu lcdul modificind cele 3 culori pina ce a devenit un rosu aproape de cel de la crt. trebuie sa fii daltonist sa nu poti regla o culoare daca ai cu ce compara .este adevarat tot reglajul asta mi-a luat o ora dar a meritat.nu stiu daca s-o fi intimplat ceva cu alte culori dar o sa fac comparatii.pina la urma CRTul asta este bun si el la ceva.daca aveti un crt incercati si voi sa vedeti ca nu este asa greu.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
inainte avean toate culorile la 40%. am fost nevoit sa le ridic la 50% dupa care te joci cu cele doua culori GB.in asa fel incit sa nu intre prea mult peste rosu ca sa il combine astfel iesind alte nuante.cind iei monitorul si te uiti in meniu o sa vezi ca toate culorile RGB sunt date toate la egalitate.ale mele acum sunt toate diferit astfel.R=50%,G=47%,B=45%.astfel am un rosu bun.acum o sa mai fac alte teste si o sa va spun.
Last edited by rocristian; 18-02-2007 at 10:55..
Reason: Automerged Doublepost
|