View Single Post
Old 21-02-2007, 23:40   #34 (permalink)
Malakusta
Registered User

Pai daca eu am vorbit cu ei si mi-au spus ca trebuie sa verifice in depozit daca au sau nu monitorul pe stoc, pentru ca eu asta i-am intrebat, daca il au pe stoc, ce ma iei tu cu comenzile online de la clienti trimise furnizorilor ?
Mi-au spus ca trebuie sa verifice in depozit si ma suna dupa vreo 15 min. M-au sunat si mi-au comunicat ca il au, nu ca trebuie sa astept sa soseasca pe stoc (daca m-au mintit si nu-l aveau, asta e alta poveste).
N-are rost sa-mi bat capul sa-mi exprim punctul de vedere intrucat tu ai o viziune de bun comerciant, iar eu sunt un carcotas care vrea sa-si verifice monitorul inainte de a-l cumpara...
Permite-mi sa am dreptul sa cred ce doresc si nu te mai obosi sa-mi raspunzi. Mai bine te menajezi.
In alta ordine de idei, inclin sa cred ca m-au mintit fara scrupule. Cred ca nici nu aveau monitorul pe stoc, intrucat ieri cand i-am sunat mi-au spus ca nu au primit modelul (doar 205-ul - mentiune care nici nu ma interesa intrucat eu DEJA am platit banii pentru un alt model de-acum o saptamana). Mi-au spus ca in seara asta s-ar putea sa primeasca ceva (probabil un alt "transport" din UE), si maine dimineata mi-au zis sa mai sun. Deci, mai mult ca sigur ca mi-au tras teapa, nu e vina lor (furnizorii sunt de vina ca nu trimit marfa) si mai ales eu sunt de vina, cine dracu' m-a pus sa cer verificarea monitorului. Deja mi-e sila. Hip hip ura pentru MEDIADOT !

Malakusta is offline    Reply With Quote