View Single Post
Old 22-02-2007, 15:00   #634 (permalink)
Rekinasnebun
Registered User

Salut... nu stiam de existenta acestui forum deci bine v-am gasit..

Joc hunter din OCT 2006 si vreau sa va spun ca l-am simtit slab la inceput... acum am ajuns la lvl 66 cu el si vreu sa va spun cateva chestii..

- pt level cel mai bun spec este BM clar.. poti lasa petul solo si sa dai alt tab si face el treaba.... cel mai bun pet ingame... cel putin DPMDV este king bangalsh elite din STV pe care il am si acum si sunt super multumit de el la rank 10 natural armor si great stamina rank 10.. loveste sub 1 speed si in BW da chiar 900 - 1000 DMG cu unul din trinketurile pe care le am activate.... Brokent tooth - leul ala din badlands a fost nerfuit dupa 2.0... ala ar fi fost cel mai bun pet cu toate ca avea 24 ore spawn time si sunt destul de multi hunteri care il vor....

in rest cand atingi 70 respec total pe MM si cateva elemente de BM... survival mi se pare absolut inutil... eceptie facand cele 3 puncte puse pe Hawkeye (mareste putin ranged attack distance)

acum la 66 sunt plin de verzi si albastre .. am aruncat toate epicele pt ca erau mult depasite.... si pe spec full BM si cateva MM am un crit de 20%... max crit cu aim shot rank 6 am ajuns undeva pe la 2800... arcane maxim 900... si multi pe la 800... steady shot stincks omo. daca pina la lvl 60 hunterii pareau nerfuiti... credeti-ma ca se schimba datele complet cand ajungi la 70.... si pvp si pve...mi se pare overpowered la 70.... bafta..

PS: joc pe lightbringer

Rekinasnebun is offline    Reply With Quote