View Single Post
Old 22-02-2007, 17:22   #1010 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Mi-am cumparat acum 2 zile de la Mediagalaxy acest
lcd myria cu diagonala de 81 cm. Sunt extrem de multumit d eel, calitatea fiind practic identica daca nu mai buna cu a altor lcd-uri de firma. Are cam tot ce trebuie, hdmi, component, 2x scart, intrare audio pc, intrare video vga, s-video, etc. Pana si tunerul tv (poate am eu semnal foarte bun), este exceptional, imaginea tuturor posturilor fiind practic impecabila. I-am cumparat rapid un cablu vga ca sa pot sa il folosesc ca monitor, insa am avut o mica surpriza, oarecum nepalcuta. Televizorul are un feature (cred), care atunci cand imaginea nu este foarte puternica (nu are zone cu alb intens), isi mareste singur brighnesul, pentru a compensa De obieci functia e utila dar nu intotdeauna. daca am desktopul complet negru, fara un icon nimic, in loc de negru acolo se vede un fel de gri. Asta se intampla pana aduc cursorul de mouse in imagine, si brusc isi revine la normal. Nu asta ar fi deranjant, cat ca in unele filme, am o imagine intunecata de exemplu, si o faclie care oarecum clipeste. Punctul maxim de intensitate fiind variabil, practic si imaginea clipeste odata cu ea, iar rezultatul nu este unul tocmai placut ochiului, Solutia este ori sa am tot timpul cursorul pe ecran, ori un mic soft care sa afiseze un pixel alb, ori ceva de genul. Daca stie cineva cum as putea rezolva problema altfe, i-as fi recunoscator.

In rest, dupa cum am spus, imaginea este absolut impecabil, contrast si luminozitate din plin (m-am uitat la shrek 2 1080p si batman begins 720p, si se vede absolut uimitor fata de cum eram obisnuit pe monitor.). iar faptul ca a costat doar 20 milioane compenseaza pe deplin faptul ca e ansamblat in Romania

42 is offline    Reply With Quote