|
Cosmote este o retea de 2 bani. O spune un abonat total nemultumit. Acum imi dau seama ca minutele si mesajele multe la pret mic nu inseamna nimic, daca nu exista si respectul fata de client. Peste problemele de calitate, de lipsa de profesionalism, etc, faptul ca mi-au cerut depozit 170 de lei la un ab de 6 euro, dupa ce timp de 4 luni am platit la timp, ba am platit si mai mult decat faceau facturile, a umplut paharul + ca o operatoare mi-a spus inainte ca la istoricul platilor mele sigur nu o sa mi se ceara depozit. Evident ca am refuzat sa fiu bataia lor de joc si sa achit depozitul. Cosmote o sa ramana o retea de cartelari, o retea de care o sa profite toata lumea dar care daca va continua cu aceasta politica de bataie de joc la adresa abonatilor nu va trece pe profit niciodata. Si dupa 28 va fi tot 500+500 doar ca vor mai diversica cu niste mms incluse. Nu stiu de la vreo sursa, este parerea mea. Sunt prea incompetenti si lipsiti de profesionalism ca sa poata scoate altceva. Sigur nu va fi ceva mai tare, acum se gandesc ca mai tre sa faca si profit.
__________________ |