Quote:
Originally Posted by MeHigh @C.G.C - La Cosmote fiecare al 2-lea abonament incheiat pentru persoana fizica, inseamna automat un depozit de 50 euro, adica 170 RON, nu au ceva neaparat cu tine, asta este politica lor, acelasi lucru se aplica si pentru persoanele juridice dar de la al 3-lea abonament.
P.S. La persoanele cu vechime mai mare de 6 luni si in functie de istoricul lor, nu se mai cere depozitul |
Nu am vrut sa se inteleaga ca au ceva cu mine personal. Eu acuzam tocmai aceasta politica penibila din pct meu de vedere, politica care nu le face nici o favoare. "Smecherii" care vor sa-i tepuiasca nu isi fac al doilea abonament sau pot si-l fac, dar cati dintre cei care doresc al doilea ab urmaresc un interes ilicit. Mai punem la socoteala si faptul ca pe langa contractul cu ei, se mai semneaza si un contract aditional cu dealerul, iar in cazul internity actul aditional este chiar pe bune. in caz de nerespectarea lui avand o firma de avocatura insarcinata cu astfel de recuperari de creante.
P.S.: Oricum ma bucur ca ai inteles ideea. Nu cred ca trebuie sa mai ridicam in slavi Cosmote, uitativa si voi cate nemultumiri.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by GaGauTa @C.G.C.
"taranii" nu sunt si ei oameni ?! nu au drepturi ? sau cand vezi un astfel de
"specimen" cum ii numesti, ii degradezi pe loc ??
ma intreb oare cat de "orasean" esti....
in fine nu vreau sa intru in polemici depre oraseni si "tarani"
Scz de OffTopic |
Ba da gagauta, nu am vrut sa se inteleaga ca am ceva cu persoanele din mediul rural. Cine lucreaza sau a avut tangente cu domeniul vanzarilor poate intelege mai bine ce am vrut sa spun prin "specimen". "tzaran" era un apelativ in sens figurat si nu are legatura cu cat de orasean sunt eu sau tu sau altcineva. Concluzia este ca intentia nu a fost sa jignesc o anumita clasa sociala.
Scuze pt offtopic