|
ma fratilor, incepem si aici ca si pe softpedia o polemica gratuita...
sunt clase DIFERITE de scule, FILOSOFII DIFERITE din partea companiilor si a UTILIZATORILOR...
eu cum ziceam, prefer sa am de unde alege DACA vreau sau am nevoie...aici, canon rulz...
inteleg si pe cei care au ALTE NEVOI si GANDESC ALTFEL pozareala... pt ei pentaxul e infinit mai potrivit, rentabil, etc...
nu are rost comparatia nu doar intre scule dar si intre ARGUMENTE tp ca in fond ele se bazeaza pe un MOD DE GANDIRE...
vom ajunge inevitabil la "tu esti snob", "ce poze faci tu cu canon si nu poti cu pentax" samd...
e cert ca pentaxul K10D e un aparat FOARTE BUN, in gama sa e cel mai apetisant...
e cert ca aparatele canon sunt mai sarace sau mai scumpe si adresate ALTUI TARGET...aia care au de gand sa urce dpdv al nevoii de scule tot mai performante ...
nu are rost polemica..eu, spre exemplu, nu am cum si de ce sa ma uit spre pentax, pt mine pentax nu exista, nu ma intereseaza pt ca stiu ce vreau, ce am de gand, etc...
si totusi astazi am recomandat unui prieten din afara K10D...din ce cauza? pt ca stiu sigur ca acel om are o nevoie simpla in foto, un zoom tele si un aparat... iar pt fix acest setup si pt nevoile si bugetul lui, k10D este o alegere foarte buna...
hai sa fim intelegatori unii cu altii si sa acceptam ca ce imi trebuie mie, ce vreau eu pt maine, cum vad eu lucrurile , pt altii poate fi total absurd...
atata vreme cat avem din ce alege lucrurile merg spre bine...
iar 1D3 e evident cel mai bun aparat existent la ora asta pe piata exceptand faptul ca nu e FF si nu are rezolutia aferenta, 12-16 mp sau mai mult...in rest, ca features, ergonomie si orice altceva este cel mai bun..
|