View Single Post
Old 27-02-2007, 21:33   #3 (permalink)
flavian
Registered User

flavian's Avatar

Mount pe tavan nu e o optiune pentru ca nu vrei sau pentru ca nu suporta proiectorul ? Mentionez ca poti face flip si din driverul placii video daca proiectorul nu are functia respectiva si sa-l montezi pe tavan cu capul in jos.

Daca proiectorul are ceva setari keystone sau lens shift, poti incerca si cu varianta pe masuta langa canapea sau sub canapea dar trebuie sa ai mare atentie la picioare. Altfel, ar mai merge un stand din acela TV postat chiar in spatele canapelei, iar pe rafturile de jos poti pune colectia de DVD-uri

Oricum, inainte sa iei DLP, recomand NEAPARAT sa faci o proba. Eu am ramas foarte dezamagit de un DLP de generatie noua, desi contrastul si culorile erau mult mai bune, m-au deranjat mult flashurile de culoare si oboseala ochilor. Atat eu cat si prietena am fost deranjati de acest aspect, asa ca atentie: chiar daca pare ok la prima vedere, dupa 1-2 filme s-ar putea sa ai ochii rosii sau dureri de cap si sa te miri din ce cauza.

Poti merge si pe TW620 daca te arde si n-ai gasit pe nimeni sa-ti aduca TW700 din EU.

flavian is offline    Reply With Quote