Quote:
Originally Posted by Kunzite Parintele, ti-am zis in postul anterior. Nu-i o chestie dupa care sa plangi, insa uneori e utila; te poate scuti de trasul raw+jpeg, daca vrei sa tiparesti on-field e bine ca ai posibilitatea de a scoate jpeg-uri cu diverse setari samd. Dar vorba ta, poti trage raw+jpeg (setand corect parametri precum WB) si sa te doara undeva.
Eu zic ca o sa devina standard pe cam toate aparatele - e doar software, ceea ce inseamna ca pretul/aparat e mic. Am zis de asta pentru ca totusi nu-i o functie destinata exclusiv idiotilor  |
aham, on field..mama ce de profi care trag 5 variante de WB...
eu pariez ca e mai mult un meniu in plus, menit sa iti scoata peri albi cand accesezi alte functii, decat ceva cu adevarat real...
on field mai umpli si cardul, il mai si descarci, etc..
cand anon a pus buton de print pe 5D TOATA lumea a facut misto...cand astia fac asemenea prostii POATE e folositor cuiva...
ca si butonul lu canon si ca multe alte cretinatati, PRACTIC e inutil...
da e bun acolo, sa fie, ca nu stii cand ai nevoie...ca la telefon...daa are si gps si radio si camera si video si jocuri si windoz si yahu si mp3 si o mie si una de rahaturi ...e mai bun...ce conteaza ca pana accesezi un numar in agenda MORI langa el si trebe sa scoti 3 penuri si 5 ochelari
prosteala neica. da daca e obligatoriu si gratis, o luam ce sa facem...