View Single Post
Old 28-02-2007, 04:25   #12 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

lordmethos & Cohiba
Am sters votul pozitivo-negativ!

Quote:
Originally Posted by pictand View Post
02.Ca sa fiu direct:
am 6 voturi pozitive,0 neg., 0 neutre.Nu trebuie ca trader rating-ul sa fie 6 (100%) ? acum e 5(100%).De la un user am 2 voturi / 2 tranzactii diferite.In acest caz sa inteleg ca se contabilizeaza doar 1 vot?
DA asa este...se contorizeaza doar voturi noi! Dar daca te uiti ai sa vezi ca este si al2lea vot si tot asa!
De ce asa..nu stiu sa-ti explic insa banuiesc pentru a se elimina un factor de fraudare! Ai o clona (asa cum foarte multi au dar spun ca e fratele sau cineva din retea) si votezi cu ea de 10 ori ! Cineva ce vede ..ca ai 10 si 100% nu se mai uita si de unde...si poti sa-l tepuiesti! In caz de teapa..si verifica vede ca de fapt aveai 10 pozitive insa de la acelasi user ce (ipotetic deci) este clona ta!

Repet sint useri ce intind limita la bun simt dincolo de intelegerea mea! Am mai facut un apel si degeaba...merg mai rarutz cei drept dar merg cu nesimtirea la maxim!
EXEMPLE:
- sintem o scara de bloc pe acelasi IP (culmea e ca la raport oamenii posteaza "SERIOS de incredere ..a venit la intilnire tocmai in capatul alalalt de bucuresti.." Hilar nu? Stai cu el pe scara dar te vezi cu el ...etc
- era fratele meu la pc nu am stiut asta (dar la raport fratele spune E ok recomand serios mi-a trimis pachetul si a fost totul OK) Nu e frumos trimiti pachet fratelui tau ce sta in acelasi apartament cu tine!
- nu, nu e clona mea e varul meu din provincie (la rating insa varul spune ca recomanda ca e user serios si chiar nu trebuie sa mai aiba griji cu astfel de individ o sa trimita banii in avans data viitoare ca are incredere ) pai e frumos asa?
- gasesc pe unu cu rating la greu dat ..si spune...ca el are laptop cu IP dinamic????...stau si ma intreb ...laptopul la circula prin tara la clientii ce au cumparat de la el ...si mai au culmea la locatie alt oras decat capitala dar posteaza pe IP de retea de capitala?

Ehei si cate nu mai sint! Unele mai ciudate ka altele!Pusi in fatza dovezilor..unii pleca capu...altii nimic sustin cauza pina la moarte! Pacat..daca asta inseamna bun simt...sincer .. apare greata!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by AIWA; 28-02-2007 at 04:48..

AIWA is offline    Reply With Quote