Gabi Udrea, din pacare numai discutii amiabile nu se pot purta cu domniile lor. Imi cer scuze pentru ca se ajunge la asa ceva... daca as inghiti orice prostie ar fi mult mai bine. NOT.
AWE, sa continuam ce? Discutia dintre mine si Parintele n-are treaba cu 1DMkIII-ul, iar incapatanarea lui ridicola ar face ca totul sa se prelungeasca la infinit. De multicel s-a trecut de acea limita a bunului simt (a se vedea ce cuvinte folosesc anumite persoane, caci - evident, nu si pentru unii - la asta ma refeream); mai e un pic si sar baietii la bataie
Parintele, asta-i ultimul meu post pe acest subiect si acest thread, orice replica ai scoate. Am discutat mult prea mult despre
maruntisul asta, caci tu ai darul asta de a descoperi cele mai irelevante chestiute si a le face din tantar ditamai cuirasatul inarmat cu rachete nucleare.
Developarea nu e menita sa inlocuiasca o prelucrare atenta, pe un calculator cu software capabil si un monitor cat de cat calibrat. Cum ai ajuns la concluzia asta, nu pot sa pricep. Dar uite ca mi s-a intamplat sa vreau subit sa arat o poza cuiva, si singurul calculator avut la indemana sa habar n-aiba de pef-uri...
m-ar fi durut in cot daca aparatul n-ar fi avut asta (si as rade si cu posteriorul de cei ce-ar considera-o un avantaj decisiv), insa sa ajungi sa decizi ca-i absolut, indubitabil, 100% inutila si doar pentru idioti...
Btw: ma tot freci la melodie cu pozele. Sunt si eu curios, ai o galerie online? Vreau sa vad poze cu caini trase cu 400-le, poze ce numai cu Canon merg facute. Poze de sa-mi pice moaca, doar prea m-ai pisat ca tu esti fotograf profesionist si nimeni nu misca-n fata ta.
Si pune mana pe-un Pentax inainte de a mai vorbi despre cat de mult a incetinit functia cutare navigarea prin meniuri. FYI "developarea" asta e accesibila doar in modul Play, la apasarea butonului Fn - impreuna cu alte chestii cvasiinutile precum DPOF, slideshow sau diverse "filtre".