eu spun ca e inutila, degeaba...tu sari ca ars si, tam nesam, simti nevoia sa aperi pentax ca si cum a spune ca un lucur nu foloseste in mod real ci e chestie de marketing e un atac la baioneta la adresa unei marci...
Quote:
Hai ca iar ai luat-o razna. Ce ti-a casunat pe biata functie? Ah, e pe un Pentax, deci nu-i profesionala |
te dai cu capul de pereti degeaba, iti repet DE CE consider eu ca e inutila si ca nu e o referire la pentax neaparat, si chiar de ar fi fost e parerea mea si mi-o asum...
tu dai nainte si imi spui ca sunt canonist care depasesc limita bunului simt si sunt disperat sa arat eu ca pentaxul e prowst si doar canonul e bun...
te intreb DE CE parerea mea e gresita si imi dai un exemplu aiurea cu un calculator care nu stie rawuri si faci pe ala satul de galceava...
pai tu te-ai dat cu capul pe pereti, tu ai considerat o parere legata de un feature un atac, tu te-ai referit la mine spunand ca depasesc limita BUNULUI SIMT si ai afirmat ca vreau sa demonstrez ceva despre canon si pentax...
si cand te intreb la ce e bun feature-ul ala , PRACTIC, imi spui ca te grabesti la un prieten sa vezi o poza??? la asta foloseste developarea on camera???
parca ziceai ca uneori cand esti grabit poti scoate mai mult decat un jpeg, poti regula WB-ul ...la ACESTE argumente ti-am raspuns ca sunt prostii, nu la faptul ca tu tragi azi niste poze, maine mergi la un prieten si vrei sa ii arati poza...
la astfel de supozitii ORICE feature are o utilitate TEORETICA....si transferul wireless , paote ala nu are porturi usb sau reader...
nu vezi ma baiatu ca nu stii ce sa mai spui ca sa te dai victima???ajungi la supozitii si ipoteze aberante doar ca sa para ca pentaxul e bun dar raii astia de canonisti fanatici il denigreaza...
mare ti-e gradina, Doamne...da ma, canon e mai bun, te oftici???
PS: as ruga moderatorii sa stearga posturile astea off, si imi cer scuze pt aceasta tampenie de discutie... dar se pare ca unii pana nu is dau in petec nu se simt bine...